Bitcoin Fiyatı Ne Zaman 500.000 Dolar Olacak? Altcoin’lerde Fiyat Beklentileri

Kripto para ekosistemi güçlendikçe ve benimsenme arttıkça Bitcoin fiyat beklentilerinin de arttığı görülüyor. Bununla birlikte önemli isimler Bitcoin’in yanı sıra güvendikleri kripto para birimlerini de paylaşmaya devam ediyor.

 

Bitcoin Fiyat Hedefleri

 

Bitcoin haberleri ve kripto para haberlerinde sıkça Bitcoin fiyat beklentilerini açıklayan önemli isimlerle karşılaşılıyor. Pek çok uzman analist ve yatırımcı 2021 yılı bitmeden lider kripto para biriminin 100.000 doları göreceğini ifade ederken, zaman zaman hedefin çok daha yükseklere çıktığı görülüyor.

 

Piyasanın popüler analistlerinden PlanB, kendi oluşturduğu stock-to-flow modeline göre BTC’nin içinde bulunduğumuz yıl bitmeden 100.000 doları çok rahatlıkla görebileceğini dile getirirken 128.000 dolar gibi daha yüksek bir hedefin de gerçekleşebileceğini ifade ediyor.

 

Öte yandan Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Bitcoin fiyatına değindi. Bitcoinhaber.net adlı kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi Wood, önümüzdeki beş yıl içinde Bitcoin’in 10 kat artarak 500.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

 

Wood ayrıca yaptığı açıklamalarda piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’a olan inancını da dile getirdi. Wood’a göre Ethereum’un proof of work algoritmasından proof of stake algoritmasına geçişi büyük önem arz ediyor. Dolayısıyla bu da ETH’nin fiyat beklentilerinin artmasına sebep oluyor.

 

Altcoin’lerde Gelecek Beklentileri

 

Bitcoin fiyatında artış yaşanması tarihsel veriler değerlendirildiğinde altcoin fiyatlarındaki artışı da beraberinde getirdi. Yaşanan son ralli sırasında Bitcoin fiyatı 64.900 dolar ile kendisine yeni bir rekor seviye belirlerken altcoin’lerin büyük çoğunluğunda da rekorların kırıldığı görüldü.

 

Buna ek olarak analistler bazı altcoin birimlerinin önümüzdeki yıllarda yok olacağını ifade ediyor ve bu sebeple yatırım yapılacak kripto para biriminin seçiminin oldukça önemli olduğu düşünülüyor. Bu noktada uzman isimler yatırımcılara, yatırım yapacakları kripto para birimi ile ilgili gelecek planlarını, arkasındaki ekibi ve hedeflerini araştırmasını öneriyor.

 

Analistlerin gelecek yıllar için umut vaat ettiğini dile getirdikleri projeler arasında Ethereum’un yanı sıra Chiliz (CHZ), Solana (SOL), Polkadot (DOT), The Graph (GRT) gibi kripto para birimleri yer alıyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...