Bilgisayara Nasıl Duvar Kağıdı Yapılır

Bilgisayara Nasıl Duvar Kâğıdı Yapılır?

Bilgisayara nasıl duvar kâğıdı yapılır sorusu birçok bilgisayar kullanıcı tarafından merak ile sorulan ve de bu konu üzerine sürekli araştırılan bir soru olmuştur. Bilgisayara nasıl duvar kâğıdı yapılır Bunun cevabına hep beraber bakalım.

Bilgisayar Duvar Kâğıdı Değiştirme Aşamaları;

  • İlk olarak bilgisayarımızı açalım arından başlat tuşuna basalım ve sonrada ayarlar düğmesine bakalım.

  • İkinci olarak da ayarlar kısmından kişileştirmeye basalım, arka plan ayarı varsayılan olarak ilk açılacaktır bu aşamadan sonrada göz at butonuna tıklıyoruz ve resmin olduğu sektöre basın ve o klasörü seçin ardından da resimler arasında istediğimiz wallpaper’ı seçiniz bu kısım tamamen sizin zevkinize ve tarzınıza kalmıştır, sınırlama olmaksızın bir tercih yapıp seçebilirsiniz.

  • Son olarak da resim için görünürlük ayarını etkinleştirecek duruma getirin, sonrada göz atma butonun altında ’’bir ekran sığdırma durumu seçin ’’ tuşuna basın onun altındada açılır bir pencere olacaktır o tuşa basın ve artık tüm işlemlerden son olarak kalacak işlemi gerçekleştirelim, resmin konumunu ve görüntüsünü ayarlayın bu kısımda sonra ise ‘’doldur, sığdır, genişlet, döşe, ortala, karış’’ seçenekleri ile bir düzenleme yapın bu aşama en basit yöntem olmak ile beraber en çok bilinen yöntemdir fakat bu sistemin 2. yöntemi de vardır şimdi hep beraber 2.ekran değiştirme yöntemine bakalım. Bu şekilde bilgisayara nasıl duvar kağıdı yapılır sorusuna yanıt vermiş oluruz.

Bilgir kranı Duvar Kâğıdı Değiştirmenin İkinci Yolu;

Bilgisayar nasıl duvar kâğıdı yapılır, İçin en kullanışlı yöntem aslında birinci kısımdaki anlatmış olduğumuz yöntemdir. Herkeste o yöntemi tercih etmeyi düşünür fakat bu yöntemi uygulayamayan insanlarda ne yazık ki mevcuttur çünkü bazı bilgisayar kullanıcıları bu yöntemi yapamaz, şimdi ise hep beraber bilgisayar ekran resmini değiştirme yoluna, aşamalarına bakalım birlikte.

Bilgisayar Ekran Değiştirme İkinci Yöntemi Aşamaları;

  • İlk olarak bilgisayarımızı açalım ve kullanılır hale getirelim ardından kullanılacak hale gelince bekleyelim.

  • İkinci olarak da bilgisayar içerisindeki resimler kısmına tıklayın ve sağa tıklayın ve son olarak da ’’ masaüstü arka plan olarak ayarla’’ seçeneğini tercih edin ve bu seçeneğini seçin.

  • -En son olarak da bu seçenekleri tamamlayın ve fotoğraf ya da resim seçiminizi yapın ardından da artık bilgisayarınızı kullanım hale getireceğiz ve de artık her bilgisayarınızı açtığınızda istediğiniz arka planı göreceksiniz.

https://www.hizliresim.com/blog/ sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...