Bileme Taşı Nasıl Yapılır Minecraft

Bileme Taşı Nasıl Yapılır Minecraft

Bileme Taşı Nasıl Yapılır Minecraft Minecraft son dönemlerin en popüler oyunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Basit grafikleri ve kullanıcıya kendi hikayesini yaratma imkânı oluşturması nedeniyle yaklaşık 40 milyon aktif kullanıcıya sahip. Bu oyunca blokları üst üste dizerek kendinize şehirler, evler ya da yollar inşa edebiliyorsunuz. Oyunun kendine ait belirli bir hikayesi yok. Çoğu oyuncu genelde hikayesi ve konusu olan oyunlar tercih ederken Minecraft kullanıcılarına kendi hikayelerini oluşturma fırsatını tanıyor. Bu durum Minecraft’ın kullanıcı kitlesinin gün geçtikçe artmasına neden olan ana faktörler arasında yer alıyor. Minecraft oyununa her geçen gün yeni özellikler ekleniyor. Eklenen bu özelliklerle birlikte oyunun verdiği keyif artıyor. Son dönemlerde yeni eklenen özelliklerden bir tanesi de bileme taşı. Demo versiyonu yayınladığında pek çok kullanıcının ilgisini çeken bu özellik şimdilerde pek çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Sizler için bu yazımızda bileme taşı nasıl yapılır minecraft oyununda sağladığı özellikler nelerdir, detaylıca açıkladık.

Bileme Taşı Nasıl Yapılır?

Bileme taşı minecraft oyununa yeni eklenen özellikler arasında yer alıyor. Kullanıcılara pek çok yenilik sunan bu özellik ilk olarak demo versiyonunda gösterildi. Sağladığı işlevlerin çok beğenilmesinin ardından oyunun yeni sürümüyle beraber kullanıcılara sunuldu. Kullanıcıların pek çoğuysa bileme taşını nasıl elde edebileceklerini bilmiyor. Bileme taşı yapmaksa çok kolay. Aşağıdaki adımları takip ederek kolaylıkla bileme taşı elde edebilirsiniz.

Materyaller:

  • 1 adet taş basamak
  • 2 adet tahta (hangi tür tahta olduğu önemli değil)
  • 2 adet çubuk

Bileme Taşı Yapma Adımları:

  • Bileme taşını elde edebilmek için gerekli materyalleri temin edin.
  • Ardından çalışma masası kısmını açın
  • Çalışma masası kısmında en üstte bulunan satırda en sağ ve en sol köşede bulunan kutucuklara çubukları yerleştirin.
  • Daha sonra çubukların ortasında boş kalan kutucuğa 1 adet taş basamağı yerleştirin.
  • Son olarak çubukları yerleştirdiğiniz satırın hemen alt satırında çubuklarla aynı hizada olacak şekilde en sağ ve en solda bulunan kutucuklara tahtaları yerleştirin.

Bileme taşının kullanıcılara sağladığı iki özellik vardır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Canı azalan eşyaların canını arttırmayı sağlar.
  2. Eşyalardan büyü kaldırmanızı sağlar.

Daha fazla minecraft makalesine ulaşmak isterseniz buraya bırakıyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...