Balayı Oteli Tercihinizi Neden Kıbrıs’tan Yana Kullanmalısınız?

Hayatlarını birleştiren kişilerin evlilik arifesi en önemli günlerdendir. Genellikle bu günde çiftler için en önemli hazırlık balayı hazırlığıdır. Evli çiftler için balayı tatili mevsime göre değişen bir plandır. Yaz ayları için çiftler yazlık bölgelerde tatil yaparlar. Kış aylarında da çiftler genellikle sıcak bölgelere veya diğer tatil otellerine giderler. Çiftler evlenecekleri mevsime uygun balayı tatili için uygun oteller arar ve rezervasyon yaptırırlar. Balayı çiftlerinin en önem verdiği konuda otellerin balayı döneminde aktiviteleridir. Özellikle ultra her şey dâhil balayı otelleri bunun için tercih edilen konseptli otellerdir. Balayı çiftleri için birçok otel çeşitli kampanyalar ve özellikler sunar.

Balayı Otelleri Sürprizleri

Özellikle balayı otelleri, çiftlerin otele girişinden konaklaması da dâhil çiftlere ufak sürprizler yapar. Evlilik özellikle çiftler için yeni bir hayata başlamak demektir. Dünya evine giren çiftler için yeni hayata başlarken balayı tatilinin mükemmel olmasını ister. Balayı oteli seçimi balayı tatili için hayati önem taşır. Balayı tatili planlayan çiftler öncelikle balayında nerede otel bulacaklarına karar verirler. Yurt içinde ya da yurt dışında veya doğa konseptli oteller, seçeneklerde olabilir. Ya da yaz aylarında deniz, kum ve güneş temalı oteller seçenekler arasındadır.

Balayı Planlarında Kıbrıs Otelleri ve Özellikleri

Kıbrıs otelleri, balayı otelleri için ideal olan tatil seçenekleri olarak en geniş olanakları sunar. Özellikle Kıbrıs’ın Türkiye’ye çok yakın olması en önemli avantajdır. Aynı zamanda kolay ulaşımı, doğası, balayı çiftlerine uygundur. Kıbrıs bölgesinde birçok lüks oteller bulunur. Kıbrıs ülkemizden farklı olarak gece hayatıyla balayı için en çok tercih edilen merkezlerdir. Kıbrıs otelleri balayı çiftleri için birçok aktiviteler sunar.

Kıbrıs otelleri yeni evlenen çiftlerin en güzel tatillerini geçirmeleri için jestleri ile çiftlerin mutluluğunu pekiştirir. Özellikle balayı çiftleri için özel olarak giriş ve rezervasyon işlemlerinde öncelik tanıyan oteller erken check-in gibi fırsatlar sunar. Otellerde balayı çiftleri için mutlaka önceden not alınır. Bu notlar ile oteller de bulunan A la Carte restoran rezervasyonu için bilgilendirme yapılır.

Özellikle konaklama fırsatlarına göre uzun konaklamalar da bir kez ücretsiz A la Carte yemek verilir. Bazı Kıbrıs otellerinde balayı çiftlerine özel romantik oda konsepti seçilir. Kıbrıs otellerinde, balayı çiftlerine giriş günü mutlaka tatlı tabağı ve meyve tabağı odasında gelmeden önce temin edilir. Aynı zamanda balayı çiftlerine özel giriş gününde odalar da mutlaka kırmızı şarap bırakılır. Otellerin SPA merkezlerinde çiftler için indirimli avantajlar vardır.

Yılbaşı Tatillerinin Vazgeçilmezi Kıbrıs Otelleri

Kıbrıs aynı zamanda yılbaşı otellerinde eğlencenin en yüksek seviyede bulunduğu otellerdendir. Büyük Kıbrıs otellerinde mutlaka yemekli gala geceleri olur. Bu gecelerde ülkemizden birçok sanatçı sahne alır. Yılbaşı gününe özel menüler ve eğlenceler ile balayı çiftleri de bu otellerde konaklama yapabilir. Kıbrıs sanatçılı yılbaşı otelleri galalar, konserler, farklı kültürlere ait dans gösterileri ile bugünü daha da özel kılar. Kıbrıs otellerinde yılbaşı konsepti genellikle ultra her şey dâhil konsept, her şey dâhil ya da yarım pansiyon ve oda kahvaltı konsept ve opsiyonları ile misafirlerini ağırlar.

Kıbrıs Otellerinde VİP Hizmetler

Kıbrıs’ta yılbaşı gecesi oteller lüks casinolar ile misafirlerine ve balayı çiftlerine hizmet verir. Aynı zamanda Kıbrıs otellerin de partiler, ünlü sanatçıların konserleri ve nefis lezzetlerle birçok misafirine özel etkinlikleri vardır. Yılbaşına özel yemek ve içki menüleriyle, tatlılar Kıbrıs otellerinde bulunur. Kıbrıs otellerinin hizmet ve özelliklerinde özellikle müzik ziyafeti ön plandadır. Aileler için bu özel günde otellerde bebek bakıcısı hizmeti vardır. Kıbrıs otellerinde yılbaşı ve balayı konseptlerinde güzellik salonları, SPA, Türk hamamı, jakuzi ve sauna gibi dinlenme ve masaj merkezleri gibi hizmetleri de vardır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...