Astral Seyahat Nasıl Yapılır

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Astral seyahat nasıl yapılır? Siz hayattayken ruhunuzun başka bir yere gitmek için vücudunuzu terk etmesidir. Astral seyahat, insanların rüyaları yanlış tanımlamasından kaynaklanan gizemli unsurların zayıflığından kaynaklanır. Bu aslında “Yarı Uyanık Rüya” deneyiminin farklı bir versiyonudur. Bu makalemizde ise sizlere Astral seyahat nasıl yapılır ve Astral seyahat tekniklerinden bahsedeceğiz.

Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?

Astral seyahat nasıl yapılır hakkında bilgi vermeden önce Astral seyahat nedir bunu bilmeniz gerekir. Astral seyahat, yarı uyku hali, uyku-uyanma olarak adlandırılır ve doğal olarak oluşur. Ancak meditasyon, yoga gibi yöntemlerle de gerçekleştirilebilir. Uyku ile uyanıklık arasındaki durumda, göz kapakları kapalıyken göz hareketleri meydana gelebilir. Bu göz hareketleri kişinin rüya gördüğünü gösterir.

Bazen doğaüstü algıya sahip rüyalarda, görüntüler ve sesler duyular aracılığıyla (kulak, göz, burun…) değil, akıl yoluyla algılanır. Uyku ile uyanıklık arasındaki süreye ve bilinçaltı kapısının açık olduğu durumları da Astral Seyahat olarak adlandırabiliriz. Astral seyahatin tarihi çok eski zamanlara kadar götürülebilir. Lucid rüya, Astral seyahatin ilk aşaması olarak adlandırılır. Astral seyahati daha iyi anlamak isteyenler, berrak rüya kavramını tam olarak incelemelidir.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Astral seyahat yapmak için olabildiğince sessiz ve karanlık ortamları tercih etmeniz gerekiyor. Eğer gürültülü ve ışık alan ortamları tercih ederseniz, Astral seyahat yapmak daha da zor bir hale gelecektir. Şartlara uygun ortamı sağladıktan sonra sizler için sıraladığımız adımları takip edim.

  • Rahat bir yere uzanın (yatak, koltuk vs.)
  • Bedeninizi rahatlatın ve gevşetin.
  • Gözlerinizi hafifçe kapatın, kendinizi kasmayın.
  • Bu andan itibaren Astral seyahat yapmaya odaklanmalısınız. Bir gücün sizi yukarıya doğru çektiğini veya denizin dibinde olduğunuzu, nefesinizin azaldığını ve yukarıya çıkmaya çalıştığınızı düşünebilirsiniz.
  • Bir süre sonra kulağınızda çınlamalar ve uğultular hissedeceksiniz.
  • Ardından yükselmeler başlayacak ve Astral evrene çıkış sağlayacaksınız.

Sıraladığımız bu maddelerde dikkat etmeniz gereken en önemli şey kulak çınlama ve uğultu evresinde panik yapmamanızdır. Panik yapmak Astral seyahati büyük ölçüde olumsuz etkiler. Bu nedenle bir süre denemeler yapmak Astral boyuta çıkışınızı kolaylaştırır. Ayrıca ebru sanatı nasıl yapılır hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz ilgili makalemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Dikkat : Bu makalede yapacağınızın bütün sorumlulukları size aittir. Kesinlikle sitemiz sorumlu değildir. Google üzerinden çok fazla sorulan konu olduğu için sitemizde yayınlama kararı aldık. Lütfen Farklı kaynaklardan detaylı bilgi aldıktan sonra bu tarz bir adım atınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...