ARK Survival Evolved Hile İncelemesi

ARK Survival Evolved Hile İncelemesi

ARK Survival Evolved hileleri ve tüyolar oyunda daha hızlı ilerlemek isteyenlere yardımcı oluyor.  Survival Evolved, inşa etmeyi, hasat etmeyi ve karakterlerini topraktan çıkarmayı sevenler için tasarlanmış bir bilgisayar hayatta kalma oyunudur. Oyunu indirdikten sonra, yükler ve bir erkek ya da kadın olarak, dondurucu soğuk ve açlıktan ölmeye başlarsınız. Becerilerin ve keskin bir gözün rahatça gelişmesi aylar hatta yıllar alabilirken, Survival Evolved hileleri size en deneyimli oyunculara karşı bile anında avantajlar sağlayacaktır. Bu avantajları öğrenmek için bazı hileleri inceleyebilirsiniz.

ARK Duyusal Algı Hilesi

ARK Ekstra Duyusal Algı hilesi size oyunun kodundan bilgi verecektir. Bu daha sonra HUD’nizde temsil edilecek ve size en yakın T-Rex, Dragon veya düşman oyuncunun tam olarak nerede olduğunu gösterecektir. Bu, üzerlerine atlamanıza izin verecek ve yakın mesafe dövüşleri söz konusu olduğunda size bir avantaj sağlayacaktır. Bu aynı zamanda wallhack olarak da adlandırılır. Bu terim, onu kullandığınızda duvarların ötesini nasıl görebileceğinizi açıklar.

Ark Nişan Robotu Hilesi

Bu araç, görüş alanınıza girdiklerinde silahınızı başka bir oyuncuya veya NPC’ye otomatik olarak sıfırlayarak atışınızı otomatik hale getirecektir. ESP’ye benzer şekilde, hedefinize nişan almak için değerli zaman harcamak zorunda kalmayacağınız için bu size bir avantaj sağlayacaktır.

Ark Radar Hack

ARK Radar hilesi NPC’lerin ve diğer oyuncuların hareketlerini harita üzerinde gözlemlemenizi sağlayacak, bu da hareketlerinizi dikkatli ve hesaplı bir şekilde planlamanızı sağlayacak. Hayal edin, ormanda ilerliyorsunuz ve radarınızda size doğru gelen büyük bir oyuncu grubu olduğunu fark ettiniz. Bu, öğelerinizi ve sağlığınızı korurken başka bir rota izlemenize ve oyunculardan kaçınmanıza olanak tanır. Hatta onlara yönelebilir ve hepsini öldürebilir, eşyalarını alıp kendinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz.

ARK Survival Evolved hileleri ve hack’leri tespit edilebilir mi?

Şunu soruyor olabilirsiniz: Diğer oyuncular hile yaptığımı bilecekler mi? Bazı hileleri tespit etmek çok zordur. En deneyimli ve keskin gözlü oyuncular bile sizin sadece çok yetenekli bir rakip olmadığınızı söylemekte zorlanacaklar. Bu nedenle, ARK Survival Evolved hileleri iyi araştırmalıdır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...