Apple Watch SE Tanıtım, Fiyat ve Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde Apple tarafından yapılan etkinliklerde, yakın zamanda çıkması beklenen yeni nesl Apple Watch 6 serisinin tanıtımı yapıldı. Bununla birlikte Apple, bu sene Watch serisinde bir de Wacth SE serisini tanıtarak daha uygun fiyatlarda yararlanabilecekleri yeni nesil bir akıllı saat tanıtımı yaptı.

Watch 5 serisinde bulunan işlemci tasarımı, kalp atış hızı monitörlerinin tamamı yine Watch SE serisinde yer alacaktır. Bunun dışında ise Apple Watch 6 serisinin ivme ölçer, altimetre ya da jiroskop özelliklerinin de bu saatte olacağının tanıtımı yapıldı.

Birinci sınıf Apple Watch 6 serisi ile Apple Watch SE saatleri arasında fiyat farklarının tam olarak ne kadar olduğu merak ediliyor. İlk baştaki seriye göre çok fark edecek olan bu saatlerde gerçekten SE serisi uygun fiyatlı olması amaçlı çıkartıldı.

Apple Watch SE, en temel Apple Watch özelliklerini üzerinde taşıyan bir saat olarak karşımıza çıkıyor. Bununla beraber 1 fit yükseklik değişkenliği algılaması, sensör özelliği olan bu ürünlerde düşme algılama desteği izin veriliyor. Cuma günü itibariyle piyasaya çıkacak olan Apple Watch SE saati kaç lira olacak? merak ediliyor. Apple Watch 6 ile kıyaslandığında çok daha uygun fiyatlı olması beklenen bu saatin başlangıç fiyatı 2699 TL olarak Türkiye’de belirlenmiştir.

Apple Watch Series 6 ile Apple Watch SE içerisinde yer alan özellikler arasında ortak özelliklerde bulunuyor. Merak edilen ortak özellikler nelerdir, birlikte inceleyelim:

  • En önemli özelliklerden biri olan Apple Watch ekranı, gelişmiş bir menü özelliğine sahiptir. Bu sayede kaliteli bir görünüm kazandırırsınız.
  • İkinci olarak Watch Serisi 6’da sağlık ile fitness izleme ekranlarına, jiroskop, pusula, altimetre gibi özelliklerine sahip olurken SE serisinde de bu özellikler geliyor olacaktır.
  • Hücresel model özelliklerinde ortak olan bir diğer özellik ise, iPhone telefonunuz olmasa da direkt arama ve mesaj gönderme imkanlarına sahip olmanız yönündedir.
  • En iyi hareket sensörleriyle beraber düşme tespiti noktasında doğrudan dikkatli olmanıza dair bilgilendirmesi gibi özellikleri bulunur.
  • Son olarak her iki özellikte de yeni saat yüzleri vardır. Bu yeni emojilerle beraber saatin ön yüzünü istediğiniz gibi ayarlayabilir, yepyeni görünümler de verebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...