Anti Seo Nedir? Ne İşe Yarar?

Siz, sitenizin Google sıralamalarında en üst sıraya gelmesi için çaba gösterirken, geri planda çalışmalarınızı sabote eden, aşağıya düşmenize sebep olan bir hacking yöntemi olan Anti Seo Nedir? Ne İşe Yarar? 

Anti Seo Nedir? Ne İşe Yarar?

Zar zor arama motorlarında yukarıya çıkması için çabaladığınız web sitenizi, çeşitli yöntemlerle son sıralara düşürecek bazı yöntemler var ki bunlar, sitenizi geri plana atmaktadır. Bunlardan biri de Anti Seo olmuştur. Bu yöntem siz Google sıralamalarında yukarıya tırmanmak için uğraşırken, geri planda çalışmalarınızı sabote eder. Bu da sitenizin geriye düşmesine sebep olur.

SEO konusunda yapılabilecek tüm metotları deneseniz dahi dışarıdan sitenize yapılan bazı müdahaleler, arama sonuçlarında büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Dikkat etmeniz gerekiyor ki sitenizde istemeden yaptığınız SEO çalışmaları esnasında kullandığınız anahtar kelimeler ve backlinkler sitenize anti SEO yapmanıza sebep olabilir.

Eğer Anti SEO saldırısı altında kalırsanız, Google başta olmak üzere arama motorları olarak siteniz spam siteler arasına gönderilir ve kara listeden çıkmanız için çok zaman harcamanız gerekmektedir. Anti SEO yöntemlerinin neler olduğunu ve bunları nasıl engelleyebileceğinize dair bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Anti SEO Nasıl Tespit Edilir?

Sitenizin SEO çalışmaları konusunda herhangi bir yanlış yapmadığınıza eminsiniz. Fakat yine de Google da bir gerileme olduğunun farkındasınız. Google’ın Web Master Araçlarını kullanarak sitenizle alakalı indekslenen kelimeleri kontrol etmeniz gerekiyor. Bu seo konusunda önemli bir unsurdur. Sitenizle alakalı olmayan kelimeleri bularak bunları temizlemeniz çok çok önemlidir.

Google Webmaster Araçları gibi, sitenize gelen backlinkleri kontrol etmenizi sağlayan alternatif noktalar olmaktadır. Sitenize ait olan Anti SEO çalışması yapıldığından şüpheleniyorsanız eğer, hemen spam siteler arasında yer alıp almadığınızı kontrol edin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...