Anket Doldurarak Para Kazanma

Anket Doldurarak Para Kazanma –  Güvenilir anket siteleri var mı? Günümüzde para kazanmanın birçok yolu vardır. Teknoloji ve imkanların gelişmesi ile beraber bunlar da hızlı bir şekilde yükselir. Özellikle dijital ortamlar her geçen gün sunduğu imkanları arttırır.

Her ne kadar birçok tarafından bilinmese de, anket doldurarak para kazanmak da mümkündür. Böylece marka ve firmalar hizmet ve ürünleri için bilgi, geri dönüş toplarken siz de ödüller toplayabilir, para kazanabilirsiniz.

Bunun için bir anket sitesine kaydınızı yaptırırken gerekli alanları doldurup üye olmanız yeterlidir. Hangi siteleri düşünebileceğinizi merak ediyorsanız,

  1. Online Darphane,
  2. Swagbucks,
  3. Toluna,
  4. Branded Surveys,
  5. Lifepoints,
  6. i-Say bunlardan sadece bazılarıdır.

Her birini inceleyerek, güvenilir anket siteleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma: Online Darphane

Güvenilir anket siteleri arıyorsanız, Online Darphane düşünebileceğiniz seçeneklerden bir tanesidir. Anket doldurmanın yanı sıra,

  1. Anket kazançları eğitimi,
  2. Blog yazarlığı eğitimi,
  3. Google kazançları eğitimi,
  4. Satış ortaklığı eğitimleri,
  5. YouTube kazanç eğitimleri,
  6. Sosyal medya eğitimleri,
  7. Acil kazanç eğitimleri,
  8. Evden kazanç eğitimleri,
  9. SEO eğitimleri de vardır.

Eğer hangi imkanları sunduğunu merak ediyorsanız, https://www.onlinedarphane.org/ linkine gitmeniz yeterlidir.

Anket Doldurarak Para Kazanma: Swagbucks

2008 yılında kurulan Swagbucks, güvenilir anket siteleri arasında yer almaktadır. Sistem sayesinde hediye kartlarının yanı sıra para kazanmanız da mümkündür.  Bunun için puan kazanabilir, bunları toplayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Puan toplamak için video izleme, interneti araştırma, ankete cevap verme gibi konular yer almaktadır Kendi sitesinde yer alan bilgiye göre 745,476,291 Amerikan doları ödeme yapmıştır. Eğer siz de incelemek, ne olduğunu görmek isterseniz https://www.swagbucks.com/?lang=tr linkine gitmeniz yeterlidir.

Anket Doldurarak Para Kazanma: Toluna

Güvenilir anket siteleri arasında bulunan Topluna, anketlere katılarak ödüller kazanmanıza yardımcı olur. Böylece başkalarının konu hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmesini sağlayabilir, aynı fikirde olanları keşfedebilirsiniz.

Site tarafından sunulan tüm hizmetler ücretsiz olup atılarak puan kazanabilirsiniz. Mevcut olan anketler, genellikle araştırma şirketi olan ortakları tarafından hazırlanmaktadır. Süresi ise genellikle 15-20 dakika gibi kısa bir yapıya sahiptir.

Amaç, büyük tüketici kitlesine sahip mallar için hizmet ve ürün görüşlerini toplamaktır. Biriken puanlar ile çekiliş biletleri, hediye çekleri hatta nakit para ödülleri almanız mümkündür. Eğer incelemek isterseniz, https://tr.toluna.com/About linkine gitmeniz yeterlidir.

Anket Doldurarak Para Kazanma: Branded Surveys

Branded Surveys, güvenilir anket siteleri arasında tercih edebileceğiniz bir diğer seçenektir. Kayıt olduktan sonra sunduğu imkanları görebilir, anketleri doldurmaya hemen başlayabilirsiniz.

Anketleri kullanabilmek için bir bilgisayar şart değildir. Aynı zamanda tablet ya da akıllı telefon üzerinden de işlem yapmanız gerekir. Kendi sitesinden gelen bilgilere göre 2012 yılından bu yana 20 Milyon Amerikan doları üzerinde ödeme gerçekleşmiştir. Bu bilgiye ve siteye https://surveys.gobranded.com/paid-surveys linkinden ulaşabilir, siz de ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma: Lifepoints

Lifepoints, güvenilir anket siteleri arasında yer arasında yer almaktadır. Sistemi kullanmak için ilk olarak kaydolmanız, ardından da anketlere katılmanız gerekir. Bundan sonra ödülleri almaya başlamanız mümkündür.

Siteden alınan bilgilere göre yalnızca geçen yıl üyelere 22 milyon Amerikan doları üzerinde ödeme yapılmıştır. Eğer incelemek isterseniz, https://www.lifepointspanel.com/tr-tr linkine gidebilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma
Anket Doldurarak Para Kazanma

Anket Doldurarak Para Kazanma: i-Say

Güvenilir anket siteleri hakkında bilgi almak istiyorsanız, i-Say bunlardan bir tanesidir. Sistemi kullanmak istiyorsanız, ilk olarak kayıt olmanız gerekir. Ardından anketlere katılarak puan kazanabilirsiniz. Sonrasında da buna göre ödüller seçebilirsiniz. Eğer ayrıntılı olarak incelemek isterseniz, https://ipsosisay.com/ linkine gitmeniz yeterlidir.

Bunların yanı sıra değerlendirmek isteyebileceğiniz anket siteleri de vardır. Eğer kesin kayıt öncesinde araştırma yaparsanız hepsini öğrenebilir, buna göre kararlarınızı verebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...