Android ve iOS  için en iyi Podcast uygulamaları

Teknolojinin hızla gelişmesi ile bilindiği Apple cihazlar aracılığı ile hayatımıza Podcast tanımı da girdi. Podcast, internet üzerinden indirilebilen ve tüm akıllı cihazlarda rahatlıkla dinlenilebilen belgesel, söyleşiler, betimlemeler ile insanların boş vakitlerini eğlenceli hale getiriyor. Üstelik son zamanlarda podcast yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Dünya üzerinde podcast yayını yapan kanallar da artışa geçti. Böylelikle podcast uygulamaları da üremeye ve gelişmeye başladı.

İşte Android kullanıcıları için en iyi Podcast uygulamaları

Podcast Addict

Podcast Addict, Android cihaz kullanan kişiler için en iyi işlevsel özelliklere sahip ve tamamen ücretsiz olan podcast uygulamalarından biridir. Uygulama içinde 700 binden fazla podcast bulunmaktadır, öte yandan radyo kanallarıda kullanılmaktadır. Kullanıcıların oluşturup bu uygulamada yayınladığı binlerce sesli kitap ve araştırma tezleri de bulunmaktadır. Bu uygulama hoparlör desteği ile yüksek sesli podcast dinleme keyfi sağlamaktadır. Oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra Dünya üzerinde 5 milyondan fazla kişi bu uygulamayı aktif olarak kullanmaktadır.

Radiopublic

Radiopublic uygulaması hem iOS cihazlar için hem de Android cihazlar ile uyumlu Podcast uygulamasıdır. Yaklaşık olarak 500 binden fazla podcast bulunuyor bu uygulama içinde. Oldukça geniş kütüphanesinde dinlemek istediğiniz podcastlere anında ulaşabilirsiniz ve beğendiklerinizi indirebilirsiniz. İşlevsellik yönünde diğer uygulamalar ile rekabete girebilir, sade arayüzü ile kullanıcı dostudur.

Castbox

Castbox uygulamasını sadece Android kullanıcıları kullanabilir. Castbox uygulamasında 1 milyondan fazla podcast bulunmaktadır. Çoklu dil desteği ile 60 ‘dan fazla dili desteklemektedir. Bu özelliği ile diğer uygulamaların bir tık önünde yer almaktadır.

Podbean Podcast

Podbean podcast uygulaması Android markette 100 bin kişiden fazla kişinin oyladığı en yüksek değerlere sahip podcast uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Milyonlarca podcasti uygulama içerisine bulabilmeniz mümkündür, üstelik ücretsiz indirebiliyorsunuz. Akıllı kod yapısı ile kullanıcılara özel öneriler çıkıyor. Kullanıcılar uygulama içinde istediği zaman podcast listesi oluşturabilmektedir.

Laughable

Laughable uygulaması tamamen komedi içerikleri barındıran podcast uygulamasıdır. Binlerce gazeteci, aktör, gazeteci, müzisyen, yazar, sporcu ve aklınıza gelebilecek her türlü ünlü kişi bu uygulama ile insanlara erişebiliyor. Bu uygulamanın en önemli özelliği ise Artist Graph özelliği ile en iyi komedyenleri anında karşınıza çıkartmasıdır.

TuneIn Radio

Tuneln Radio CarPlay, Chromecast ve Apple Watch ile uyumludur. NHL, NBA, MLB ve NFL gibi programları sunması açısından diğer uygulamaların bir tık önünde yer almaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...