Android İçin En İyi Ekran Kaydedici Uygulamalar

Ekran kaydedici uygulamalar sayesinde akıllı android telefonunuzun ekranını kaydedebilirsiniz. Biz sizlere bu yazımızda Android İçin En İyi Ekran Kaydedici Uygulamalar konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Akıllı telefonunuz üzerinden bir oyun videosu veya nasıl yapılır videosunu çekebilmeniz için ikinci bir kameraya ihtiyacınız olmamaktadır. Android üzerinden uygulama indirebilmek için Play Store uygulamasını kullanabilirsiniz. Ekran kaydedici uygulamalar ile akıllı telefonunuzun ekranını kaydedebilirsiniz.

Android İçin En İyi Ekran Kaydedici Uygulamalar

Mobizen

Android platformundaki en popüler ekran kaydedici uygulamalardan biri de Mobizen olmuştur. Ekran kaydını gerçekleştirmeden önce ayarlar kısmından videonun çözünürlüğünü, kalitesini ve FPS değerini ayarlama şansınız bulunmaktadır. 1080p 60 FPS kayıt yapabilmenize olanak sağlanmaktadır.

AZ Screen Recorder

Hemen herkesin kullanabileceği basit bir arayüze sahip olan AZ Screen Recorder, kaliteli ekran kaydedici uygulamalar arasında yer almaktadır. Ayarlar kısmından çözünürlük, FPS bit hızı, hızlandırma gibi seçenekler bulunmaktadır. AZ Screen Recorder da 2280 x 1080p FPS kayıt yapma şansınız bulunuyor.

Mobi Recorder

Mobil Recorder uygulaması ile ekran kaydı yapabilir ve kaydettiğiniz videoyu düzenleyebilirsiniz. Mobi Recorder uygulaması ile 1080ğ 60 FPS kayıt yapma imkanınız bulunmaktadır. Uygulamanın ayarlar kısmında videonun konumunu ayarlayabilir, mikrofonu da aktif edebilirsiniz.

Apowersoft

Diğer ekran kaydedici uygulamaları gibi oldukça kolay bir şekilde ekran hareketlerini kaydetmenize olanak sağlayacaktır. Apowersoft ile 1440p 60 FPS kayıt yapabilmeniz mümkün kılınmakta. Kayıt için sallayın özelliğini aktif ettiğiniz takdirde kayda başlamak ve durdurmak için cihazınızı sallamanız yeterli olmaktadır.

Yukarıda olan uygulamalardan herhangi birini indirerek siz de ekran kayıtları alabilirsiniz. Aldığınız ekran kayıtları hiç ummadığınız anda size yardımcı olacaktır. Hizliresim.com olarak sizlere en iyi uygulamaları sunmaya devam ediyoruz. Konuyla alakalı bildirmek istedikleriniz varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...