Amazon Suspend Kaldırma

Amazon Suspend Kaldırma

Amazon suspend kaldırma hakkında bilgi vermeden önce Amazon suspend nedir Ne gibi durumlarda oluşur Bunun hakkında ilk cevap aramamız gerekir daha sonra  suspend kaldırma sorusunun cevabına net şekilde ulaşabiliriz.

Amazon Suspend Nedir?

Amazon satıcıları çeşitli işlemler sonrasında şüpheli işlemler tespit edilirse Amazon tarafından hesaplarının askıya alınmasına Amazon suspend denir. Hesabınız askıya alındığında ürün satışı gerçekleştiremezsiniz. Çeşitli birçok durumda bu problem meydana gelebilir. Bu problem meydana geldiğinde ise kullanıcılar Amazon suspend kaldırma hakkında bilgi edinmek ister. Amazon suspend birçok durumda meydana gelebilir. Gelin Amazon suspend neden oluşur bunu inceleyelim.

Amazon Suspend Neden Olur?

Amazon suspend durumu genelde bilgi hatası veya çelişen bilgiler doğrultusunda meydana gelir. Bundan dolayı Amazon bu hesaplara bloke koyar.

  • Yanlış adres bilgileri girildiğinde oluşabilir. Farklı yerlere bu adresi girmemiz gerektiğinden bu adreslerini her biri aynı olması gerekir. Noktası noktasına, harfi harfine olmazsa bu durum meydana gelebilir.
  • Amazon Seller hesabı açılırken karışık paneller sizi karşılayabilir. Kullanımı zor olan bu panelleri en ince detayına göre doldurmanız gerekir. Eksik ya da yanlış bilgi de hesabınız şüpheli duruma düşebilir.
  • Aynı ip adresinden farklı hesaplara girerseniz hesabınız şüpheli duruma düşebilir. Amazon burada çoklu hesap kullanmanın engellemenin önüne geçmek ister.
  • Aynı ip adresini problem oluşabileceği gibi aynı bilgisayar üzerinde de farklı hesaplara girmeniz de problem oluşabilir. Bilgisayar üzerindeki önbellekten anlaşılırsa hesap şüpheli duruma düşerek askıya alınabilir.
  • Sahte ya da kopya ürün satışlarında Amazon Bu durumun önüne geçmek ister. Bu sebepten dolayı hesaba bloke koyabilir. Satışını yaptığınız ürünün orijinalliğini teyit etmelisiniz.
  • Ürünlerinizi sertifika sorunu olursa Amazon yetkilileri hesabınıza bloke koyabilir. Bu durumda ise hesabınız yine şüpheli durumuna düşecektir.

Amazon Suspend Kaldırma

Hesabınıza Amazon suspend durumu oluştuğunda bu durumu kaldırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Amazona karşı dürüst olduğunuz kanıtlamaktadır. Kurallarına göre oynadığınız gören Amazon hesabınızdaki blokeyi kaldırabilir. Ayrıca Amazon Seller hesabı açarken daha dikkatli açmanıza avantaj vardır.

Amazon suspend kaldırma hakkındaki yazımızın Sonuna Geldik. Günümüz cep telefonları markaları hakkındaki yazımızı okumak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...