Alıştığınız O Tasarım Artık Yok: Gmail Tasarımı Değişiyor

Google, dönem dönem yaptığı yeniliklerle pek çok kişiyi ön plana çıkaran özel çalışmalar sunuyor. Bugün de aynı şekilde kendine has çalışmaları ön plana çıkarmaya bütün hızıyla devam ediyor. Peki ama nasıl? Malumunuz Google yeni bir güncellemeye gidiyor ve ara yüz tasarımını pek çok kişi için yenilemeye başlıyor. Bu konuda yapılacak olan her türlü seçim, çalışma ve özellikle kullanım ayrıcalığı bu site için değişken bir dilim yaratıyor. Varsayılan olarak kullanılan yeni düzenleme ise pek çok kişiyi etkileyecek türden olacak.

İnsanların isteklerine cevaplar vermeyi tercih eden Google, yeni gmail tasarımını biraz daha mobil uygulama gibi yapmayı düşünüyor. Hizmetleri birleştirmek için bir süredir çalışmalarını sürdüren şirket, yazılımla ilgili beklentilerini de aynı şekilde ön plana çıkarıyor. Gmail tasarımı biraz daha mobil tasarımlar gibi olacak.

Google yeni sürprizler peşinde

Google Gmail için yeni sürprizler peşinde diyebiliriz. Gmail için hazırlanan ara yüz, ekranın sol tarafına odaklanıyor ve biraz daha derli toplu işler yürütmemizi sağlıyor. İç içe geçmişlik konusu da burada önemli bir seçenek yaratıyor diyebiliriz. E posta modları, sohbet seçenekleri, meet ve spaces için ayrı ayrı menüler karşımıza çıkıyor. Bu sayede de insanların isteklerini ön plana çıkarma konusundaki çalışmaları yapabiliyoruz. Video konferans konusunda karşımızda bulunan çalışmaları da aynı seviyelerde kullanabilirsiniz.

Google yeni arayüz üzerinde yaptığı değişimlerden sonra, insanlar bu değişimler üzerinde rahatlıkla söz sahibi olabilecek. Yani istedikleri gibi tasarım üzerinde oynama yapabilecekler ve bu durum da pek çok kişiyi etkileyecek gibi görünüyor. Bu yüzden yapılacak olan bütün seçimler, fırsatlar ve ayrıcalıklar için kendinize yönelik çalışmaları ve istekleri kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz.

Ayarlar butonu bu konuda önemli bir estetik seçim sunuyor ve bu sayede çok daha fazla kişiye ulaşmış oluyorsunuz. Bizce geç kalmayın ve kendinizle ilgili seçimleri ve fırsatları aynı beklentilerle ön plana çıkarmaya devam edin. Daha kaliteli, daha etkili ve hızlı bir kullanım sayesinde organize edilecek olan bütün bu yenilikleri kalıcı bir şekilde kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...