Aile Hekimi Maaşı

Aile Hekimi Maaşı 2022

Aile hekimi maaşı son zamanlarda yapılan maaş artışları ile beraber merak edilen konuların başında yer almaktadır. Aile hekimlerince sık sık aile hekimlerinin maaşı merak edilmekte ve internette araştırılan konular arasında yer almaktadır. Aile hekimleri maaşı da diğer maaş artışlarıyla beraber ne kadar artış olacak ve son olarak net miktar ne olacak öğrenmek için yazımızı okumaya devam ediniz.

2022 Aile Hekimi Maaşı Ne Kadar?

Aralık enflasyon oranı ile beraber zam oranları belirlenmekte ve de her çalışana belli miktarlarda zam gelmektedir. 2022 aile hekimi maaşları bakımından zammın ne kadar olacağı konusunda da meraklar artmaktadır. 2022 aile hekimi fiyatları zamlı olarak son değişiklikle beraber 1/4 doktor maaşı 10.126 TL’den 12.723 TL olmuştur. 1/8 olan doktor maaşları ise 10.126 TL’den 13.022 TL olmuştur.

En Düşük Memur Maaşı Nedir?

Memurlar tarafından sık sık memur maaşı ne kadar olacağı sorusu oldukça gündemde kalmıştı. Memur olanlar ve yeni atananlar tarafından sık sık memur maaşları ne kadar olacak sorusu gündeme gelmekte ve merak konusu olmaktadır. Bu bakımdan da en düşük memur maaşları 6 bin 275 lira olmakta ve memur olunan dereceye göre değişiklik göstererek artmaktadır.

Uzman Doktor Maaşı Ne Kadar Olacak?

Zamlı uzman doktor maaşının ise 2022 yılındaki artışlarla ne kadar artış gösterdiği doktorlar için merak edilen konular başında yer almaktadır. Bu bakımdan da uzman doktor maaşları zammı için iyileştirmeli ve de refah payı zammı yapılması beklenen meslek grupları içinde yer almaktadır.

En Düşük Aile Hekimi Maaşı Ne Kadar?

Aile hekimleri maaşı merak edilen ve de sık araştırılan konuların başında yer almaktadır. Bu bakımdan da en düşük aile hekimi maaşı 5 bin 500 iken artık 6 bin 910 olarak son güncelleme ve artış yaşanmıştır. Bu bakımda da 20,65 oranında olan enflasyon farkı yüzde 5 toplu sözleşme gereği son yaşanan değişiklikler bunlardır. Sonraki zamanlar için de iyileştirmeli ve refah payı zammı yapılması da söz konusu olmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...